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Wir haben viele Seiten besucht, auf den Australien Gerichte zu finden sind.
Allerdings mußten wir sagen das diese Rezepte nicht anderes als eine Abwandlung
der Orignal Australischen Küche ist und nicht im entferntesten etwas mit der
'Richtigen Australische Küche' zu tun hat. Das gab uns den Anstoß einige 'Orginal
Australische Gerichte' im Outback zu testen.
Man braucht dazu nichts außer die 'Camp Ovens', zu deutsch große Gußtöpfe,
die man bequem zum Kochen benutzen kann. Die Preise reichen von 50 AU$ bis hin
zu 250 AU$. Zum feuern haben wir die Holzreste benutz die herumlagen, das
genügte um ausreichend Hitze zu erzeugen. Wir müssen dazu sagen das es in Marla
(WA) fast 48°C heiß war und das Kochen damit noch schneller ging :-)
Besonders das Outback Brot können wir nur empfehlen. So long ... easy
going ...
Hole in one
Egg |
- oil for frying
- 6 slices thick bread
- 1 teas salt
- 6 eggs
Method
- Cooking Time about 15-20 minutes
- Put oil in camp oven and heat. Cut centres from the bread using a
scone cutter or doughnut cutter, keep for croutons. Place prepared
bread in oven. Break an egg and drop it in the hole of the bread. Also
fry the centres of bread. Keep turning the bread until it is a nice
brown then lift out and do the rest the same way. Add a little more
oil if needed.
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The real
Outback Bread |
- 170 Gramm butter
- 120 Gramm castor sugar
- 2 eggs
- 2 cups S.R flour
Method
- Cooking time 20 minutes
- Mix butter and sugar. Add eggs and then the flour sifted. Knead
mixture. It will be fairly hard to handle. Roll out and add what you
want :-) Bake in moderate oven for about 20 minutes.
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Mock Goosy
Kangaroo Roast |
- 1 kangaroo leg
- 1 thin green peas
- 1 onion
- 1 sheeps kidney (if y want)
- 1 teas mint parsley
- 1 dessertspoon butter
The sauce:
- 1 slice bread per person
- 1 tbls. butter
- 1 cup of milk
- salt and pepper
Method
- Cooking time 2 - 3 hours
- Bone kangaroo leg. Mix all ingredients of suffing together, stuff
into pocket of kangaroo leg and skewer or sew up. Cook until tender,
about 2 hours. Keep the oven hot and sizzling all the time. To make
the bread sauce cut crust from bread. Melt the butter in camp oven and
add bread cut into small squares. Now add milk, salt and pepper and
let boil until thick. Serve kangaroo leg with bread souce and a goog
bottle of wine.
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